Ontslag

DSC_7991

Advies bij ontslag

Bij Stad Advocaten kunt u terecht met al uw arbeidsrechtelijke problemen. U zult merken dat de advocaten van Stad Advocaten van meerwaarde zijn. Zoekt u een betere ontslagregeling, wilt u het ongelijk van uw werkgever aantonen, of juist een verstoorde verhouding herstellen? Onze advocaten weten waar ze het over hebben en hoe de zaak het beste aangepakt moet worden.

Hulp bij een arbeidsconflict

Moet u het alleen opnemen tegen uw werkgever? Of voelt u zich onbegrepen? Een arbeidsconflict gaat u niet in de koude kleren zitten. U hoeft het echter niet alleen te doen. Stad Advocaten gaat voor u door het vuur, uw belangen zijn ons heilig. Wij kunnen u juridisch adviseren en helpen met praktische handvatten.

Onderhandelingen

Tegenwoordig worden veel ontslagzaken zonder tussenkomst van de rechter gedaan. Werknemer en werkgever gaan dan beiden akkoord met het ontslag. Beide partijen onderhandelen over een ontslagvergoeding. Voor een werknemer is dit geen gemakkelijke aangelegenheid. Naast de ontslagvergoeding zijn namelijk zaken als een concurrentiebeding, finale kwijting of zekerheid voor WW ook essentieel bij een ontslag. Wordt dit niet goed geregeld, dan kan de werknemer later alsnog in de problemen komen. Stad Advocaten heeft veel ervaring met deze onderhandelingen en kan u daar uitgebreid bij helpen.

Second opinion

Heeft u een rechtsbijstandverzekering die arbeidsrecht zaken dekt, dan kunt u een second opinion aanvragen als u niet tevreden bent over de jurist van de verzekeraar. Uw verzekeraar zal in de meeste gevallen niet het uiterste uit uw zaak kunnen halen. Stad Advocaten ziet dit anders. Soms is het nodig om op het scherp van de snede te opereren om een resultaat te kunnen krijgen. In overleg met u, zetten wij ons daarvoor in. Is uw zaak echter niet haalbaar, dan zullen wij u daar uiteraard over informeren.