Arbeidsrecht

DSC_8006

Arbeidsrecht advocaat

Welkom bij Stad Advocaten. Heeft u een probleem op het werk? Een vraag over uw rechten? Twijfels over uw plichten? Bent u ontslagen of dreigt er ontslag? Stad Advocaten is een advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in ontslag en arbeidsrecht. Wij opereren landelijk. Onze hoofdvestiging is in Groningen en wij hebben locaties in Leeuwarden en Emmen. De cliënten van Stad Advocaten komen uit het hele land. Onze advocaten zijn specialisten in arbeidsrecht en ontslag. Wij houden niet alleen van ons vak, maar wij zijn ook aantoonbaar succesvol. U kiest voor een advocaat van Stad Advocaten als u zoekt naar kwaliteit op juridisch terrein, daadkrachtig optreden en heldere afspraken. Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Ontslag advocaat

Een ontslag gaat niemand in de koude kleren zitten. Natuurlijk is het ook belangrijk dat uw rechten goed beschermd worden. Het is vanzelfsprekend dat u op zoek gaat naar iemand die u met raad en daad bij kan staan. Stad Advocaten is gespecialiseerd in ontslag en arbeidsrecht. Wij helpen u graag verder. Waar mogelijk zullen wij proberen uw zaak tot een goed einde te brengen zonder tussenkomst van de rechter. Mocht het toch noodzakelijk zijn, dat de rechter over uw kwestie oordeelt, ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies.

Ziekte en re-integratie

Als u in dienst bent bij een werkgever en arbeidsongeschikt of ziek wordt, dan kan er heel wat op u afkomen. U krijgt te maken met allerlei regels waaraan u zich moet houden. Ook van uw werkgever wordt veel verwacht. Bent u in een arbeidsconflict terecht gekomen terwijl u ziek bent? Wilt u niet alleen staan? Stad Advocaten kan u verder helpen en begeleiden met dergelijke problemen. Ook als er niet meer valt te praten met uw werkgever kunnen wij helpen. Neem contact met ons op en bespreek uw mogelijkheden.

Ambtenaren en onderwijs advocaat

Voor ambtenaren en werknemers die in het onderwijs werken gelden andere regels dan voor de ‘gewone’ werknemer. Is er sprake van dreigend ontslag? Heeft u al ontslag gekregen? In beide gevallen is het van belang dat u weet waar u aan toe bent. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in het ambtenarenrecht en het onderwijsrecht. Op deze site kunt u algemene informatie vinden. Wilt u concreet advies of hulp bij een dreigend ontslag of andere disciplinaire maatregelen? Leg uw zaak aan ons voor. Wij maken graag tijd voor u vrij. Neem vrijblijvend contact op met een van onze advocaten voor advies.