Tarieven

Lage kosten, beste resultaat

Uitgangspunt van Stad Advocaten is het laag houden van de kosten. Daarnaast geven wij vooraf een duidelijke inschatting van uw zaak en of de kosten eventueel verhaald kunnen worden.

Rechtsbijstandsverzekering

Als u een rechtsbijstandsverzekering heeft en uw zaak valt onder de verzekeringsvoorwaarden, dan betaalt uw verzekeraar onze kosten. U heeft namelijk het recht op vrije advocaatkeuze. Toch doen verzekeraars vaak lastig, aangezien ook zij hun kosten laag willen houden door het inschakelen van eigen juristen. Laat u echter hierdoor niet weerhouden om toch contact met ons op te nemen.

Als u niet tevreden bent over de diensten van uw rechtsbijstandsjurist, kunt u een second opinion aanvragen bij uw advocaat. De kosten hiervoor worden door uw verzekeraar vergoed.

Uurtarief of individuele prijsafspraak

Wij bieden u de mogelijkheid om individuele prijsafspraken met ons te maken. Wij kunnen door onze jarenlange ervaring uw zaak snel en nauwkeurig behandelen. Voordat wij met uw zaak bezig gaan geven wij u altijd een indicatie van de tijd die erin zit en de bijbehorende kosten. Bovendien geven wij ook meteen aan of wij denken de kosten te kunnen verhalen.

Pro deo

Stad Advocaten doet ook pro deo zaken. De overheid betaalt dan een deel van de kosten. U hoeft eenmalig een bijdrage te betalen, welke afhankelijk is van uw inkomen. Kijk hier om te zien of u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand.

Bent u benieuwd wat uw zaak kost? Neemt u contact met ons op. Wij geven vrijblijvend een indicatie, niet alleen qua kosten maar ook of uw zaak “haalbaar” is. Dit is vrijblijvend en duurt maximaal een half uur.