Ontslag Advocaat Groningen

Ontslag hulp in Groningen

Is er sprake van dreigend ontslag, of heeft u ontslag gekregen? Wilt u hulp bij uw ontslag? Laat u altijd bijstaan door een deskundige advocaat. Stad Advocaten in Groningen is specialist in arbeidsrecht en ontslagrecht en kan u daarom in elke ontslag situatie optimaal bijstaan.

Juridisch advies over ontslag?

Maak een afspraak bij ons kantoor in Groningen of neem vrijblijvend contact met ons op over uw ontslag. Wij maken graag tijd voor u vrij. Een inschatting maken van uw zaak doen wij geheel gratis. Laat u informeren over uw rechten en plichten, ook met betrekking tot uw WW. U hebt altijd baat bij een advies, zeker als u Stad Advocaten in Groningen als advocaat inschakelt. Wij informeren u over de mogelijkheden van uw ontslag situatie. Als uw werkgever u een voorstel heeft gedaan over het ontslag, zullen wij in nauw overleg met u, de gevolgen en de mogelijkheden van het ontslag doornemen. Uw doel is onze inzet.

Een advocaat bij ontslag?

Een advocaat die specialist is, werkt velen malen efficiƫnter dan een advocaat die heel af en toe arbeidsrecht doet. De advocaten van Stad Advocaten in Groningen kennen het klappen van de zweep. U stelt uw rechten, of dat nu een ontslagvergoeding of WW rechten zijn, een stuk sneller veilig met een advocaat die verstand van zaken heeft.

Eerste hulp bij ontslag

Bij dreigend ontslag, ontslag op staande voet, of een ander type ontslag, vraag advies aan Stad Advocaten in Groningen. Woont u in de stad Groningen of in de provincie Groningen? Neem contact met ons op voor een gratis inschatting van uw zaak.