Inloopspreekuur advocaat Stad Advocaten

Stad Advocaten neemt deel aan het landelijk netwerk inloopspreekuur advocaat. U kunt bij onze vestigingen Groningen, Emmen en Leeuwarden terecht om tijdens dit gratis inloopspreekuur uw probleem aan ons voor te leggen.

informatie over inloopspreekuur advocaat

Advocaat zoeken met gratis inloopspreekuur

“Ons netwerk is vergelijkbaar met het Juridisch Loket”

De juiste advocaat voor uw juridische vragen

Onze visie is dat een rechtzoekende een juridisch probleem gratis moet kunnen voorleggen bij de juiste advocaat zonder dat direct de meter begint te lopen. Een gratis juridisch spreekuur bij diverse advocatenkantoren biedt u dan ook een laagdrempelige mogelijkheid. Er zijn wel ‘spelregels‘ om binnen te lopen bij een advocaat bij u in de buurt. Op ruim 80 locaties kunt u terecht voor het bijwonen van een gratis inloopspreekuur van een deskundig advocaat.

Het verschil met het Juridisch Loket

Ons Netwerk van advocaten is te vergelijken met het concept van Het Juridisch Loket, hetgeen gesubsidieerd wordt door de overheid. Het verschil is dat u direct bij een advocaat uw probleem voorlegt en niet eerst naar het juridisch loket hoeft om doorverwezen te worden. Daarnaast doen onze aangesloten kantoren alles op eigen kracht, waardoor de advocaat direct en meer betrokken is bij uw juridische vraagstuk. Ook particulieren met een hoger inkomen, die niet voor gefinancierde rechtsbijstand (d.w.z. advocaatkosten die gedeeltelijk door de overheid worden vergoed) in aanmerking komen, kunnen terecht bij de inloopspreekuren van de aangesloten advocaten. Vaak zelfs met een hoge korting.

www.inloopspreekuuradvocaat.nl