Advocaat Leeuwarden

Dreigt er of speelt er een juridische procedure? Wilt u hulp bij uw ontslag? Wil u partner scheiden? Woont u in Friesland? Laat u altijd bijstaan door een deskundige advocaat. Stad Advocaten Leeuwarden is specialist in arbeidsrecht, personen- en familierecht en huurrecht en kan u daarom in elke  situatie optimaal bijstaan. Wij staan cliënten uit de hele regio bij, ook uit Friesland. Tevens kunnen wij in het Fries te woord staan en de procedure in het Fries voeren.

Maak een afspraak bij ons advocatenkantoor in Leeuwarden of neem vrijblijvend contact met ons. Wij maken graag tijd voor u vrij. Een inschatting maken van uw zaak doen wij geheel gratis. Laat u informeren over uw rechten en plichten door een deskundige advocaat. U hebt altijd baat bij een advies, zeker als u Stad Advocaten in Leeuwarden als advocaat inschakelt. Wij informeren u over de mogelijkheden van uw situatie. Uw doel is onze inzet.

Een advocaat die specialist is, werkt velen malen efficiënter dan een advocaat die heel af en toe een rechtsgebied doet. De advocaten van Stad Advocaten in Leeuwarden kennen het klappen van de zweep. U stelt uw rechten een stuk sneller veilig met een advocaat die verstand van zaken heeft.

Neem contact met onze advocaten in Leeuwarden op of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. De eerste afspraak is gratis en kunt u kosteloos uw probleem voorleggen. Wij zullen een oordeel geven en een inschatting van eventuele kosten van uw zaak.

  1. vereist
  2. vul hier uw email adres in
  3. vereist
  4. Welke dag wilt u gebeld worden?
  5. Welk dagdeel kunnen wij u het best bereiken?
  6. vereist