Na de feestdagen volgt de scheiding

De feestdagen staan weer voor de deur. Voor veel mensen een periode waar al lang van tevoren naar wordt uitgekeken: eindelijk een paar dagen vrij na die altijd maar weer hectische periode zo aan het einde van het jaar, eindelijk weer samen zijn met familie en vrienden en genieten van elkaar en alle lekkere dingen die tijdens de feestdagen zoal op tafel komen.

Maar wat als deze verwachtingen toch niet uitkomen? Wat als dat samen zijn toch anders uitpakt en hierdoor de vervelende gewoontes van de ander weer gaan opvallen? Of: wat als de extra vrije dagen ervoor zorgen dat er ruimte ontstaat om na te gaan denken over de toekomst?

Voor veel stellen zijn de langverwachte feestdagen dan opeens het begin van het einde: het begin van een echtscheiding.

Als u zelf besluit om een punt achter uw relatie of huwelijk te zetten of als u geconfronteerd wordt met een dergelijke beslissing van uw partner, dan doet u er goed aan om deskundig advies in te winnen over en om u goed bij te laten staan in deze situatie.

Hierbij kunnen wij u behulpzaam zijn.

Er zal veel op u afkomen. Een echtscheiding of relatiebreuk brengt immers veel veranderingen met zich mee en dus moeten er ook veel beslissingen worden genomen: emotionele beslissingen, praktische beslissingen, financiƫle beslissingen maar vooral ook juridische beslissingen.

Wij kunnen u van juridisch advies voorzien over de gevolgen van een (echt)scheiding en over de bij uw situatie passende aanpak. Wij kunnen samen met u bekijken wat er op het juridische vlak geregeld moet worden en dus welke stappen er doorlopen moeten worden.

Neem dus gerust contact met ons op en maak een afspraak!

Is de verstandhouding met uw aanstaande ex-partner overigens nog goed genoeg en is er nog voldoende vertrouwen in elkaar dan kunt u uiteraard ook samen bij ons komen om de echtscheiding regelen.