Stad Advocaten Assen

Locatie Stad Advocaten Assen

Lauwers 1
9505 BL Assen
050-2303277
info@stadadvocaten.nl

Dreigt er of speelt er een juridische procedure? Wilt u hulp bij uw ontslag? Wil u partner scheiden? Woont u in Assen of in de omgeving van Assen? Laat u altijd bijstaan door een deskundige advocaat. Stad Advocaten Assen is specialist in arbeidsrecht, personen- en familierecht en huurrecht en sociaal zekerheidsrecht en kan u daarom in elke  situatie optimaal bijstaan. Wij staan cliënten uit de hele regio bij, ook uit Assen. Naast ons kantoor in Emmen heeft Stad Advocaten ook een kantoor in Assen waardoor wij de hele provincie Drenthe bestrijken.

Maak een afspraak bij ons advocatenkantoor in Assen of neem vrijblijvend contact met ons. Wij maken graag tijd voor u vrij. Een inschatting maken van uw zaak doen wij geheel gratis. Laat u informeren over uw rechten en plichten door een deskundige advocaat. U hebt altijd baat bij een advies, zeker als u Stad Advocaten als advocaat inschakelt. Wij informeren u over de mogelijkheden van uw situatie.

Een advocaat die specialist is, werkt velen malen efficiënter dan een advocaat die heel af en toe een rechtsgebied doet. De advocaten van Stad Advocaten in Assen kennen de klappen van de zweep. U stelt uw rechten een stuk sneller veilig met een advocaat die verstand van zaken heeft.

Neem contact met onze advocaten in Assen op of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. De eerste afspraak is gratis en kunt u kosteloos uw probleem voorleggen. Wij zullen een oordeel geven en een inschatting van eventuele kosten van uw zaak.